1 Şubat 2016 Pazartesi

Yetenekler Aslında Kimler ve İşletme Yönetiminden Ne Beklerler?



        İnsan Kaynakları Yönetiminde bu günün güncesi ve önemli konu başlıkları nedir diye bir soru sorduğumuzda kuşkusuz ki;yetenekli ve üstün beceri sahibi,iletişim ve İnsan İlişkileri zekası yüksek,donanı sahibi çalışanları keşfetmek,işletme ve kuruluşlarında bu nitelikli İnsanları istihdam edip,sonrasında ise , işletme yapısında uygun iklimi oluşturup bu değerli çalışanları kuruluş bünyesinde tutmak,en etkili cevap olacaktır.
       Dolayısıyla amaçlara,hedeflere doğru istikamet yol alıp ilerleyebilmek bakımından Yetenek Yönetimi tüm Organizasyonlar için en önemli ihtiyaç ve işletmelerin,sürdürülebilir bir rekabet avantajı sağlama,kaliteli üretim gerçekleştirme yönüyle de yine mihenk taşı kıymetinde bir önem arz ediyor.
       İnsan Kaynakları Yönetimi Dergisinin Aralık 2015 sayısında yer alan ''Yetenekler Aslında Kimler ve İşletme Yönetiminden Ne Beklerler?'' konulu yazım İKY Dergisince  bu hafta sonu bütünüyle paylaşılmış olup,bu paylaşıma aşağıdaki link adreslerinden erişebilirsiniz .

https://www.facebook.com/ikydergi/posts/226761637657167?notif_t=like_tagged

http://bekadyayinlari.com/imgs/files/nedimileri.pdf

https://twitter.com/IkyDergisi


     Paylaşmak sevgidir,berekettir.
     Nedim İleri


2 yorum:

  1. Daha önce yazının ilk sayfasını okudum ve çok beğendim.yazının tamamını yayınladığınız için bekad yayınlarına teşekkür ederim.bundan sonraki yazıların da tamamının yayınlanmasını istiyoruz

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,bu değerlendirmeniz için paylaşımın yazarı olarak sevindim, çok Teşekkür ederim.
    Sağlık ve esenlik temennilerimle,

    YanıtlaSil