15 Mart 2013 Cuma

DEĞER PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR.


Seyahate gitmek için hazırlık yaparken öncelikle çantamıza fotoğraf makinesini yerleştiririz. Mola yerine inince bile hemen çevreyi ve yanımızda bulunan akraba, arkadaş veya eş dost ile bulunduğumuz o anı fotoğraflamaya başlarız.
Değişik lezzetleri tadıp tanımak ve görülmeye değer yerleri gezmeye çalışır, bir taraftan da fotoğraf ile bu anı kayda alır,bir taraftan da sevdiklerimizle ilk fırsatta paylaşmayı düşünürüz. Ya da hemen telefona sarılır eşimize, dostumuza hemen anlatmak isteriz. Bütün bunlar bizim Paylaşmak gibi bir ihtiyacımız olduğunu ve bundan da çok mutlu olduğumuzu, Paylaşımın ise manen iyi hissetmemizi sağlayan çok önemli bir faktör olduğunu bize gösteriyor.
Özetleyecek olur isek, Paylaşmak mutluluk için en büyük esin kaynağımız ve de Paylaşmak bir değeri azaltmaz, tam tersine bereket kazandırır ve çoğaltır. Bu bakımdan PAYLAŞMAK İnsani değerler içinde çarpan katsayısı hatırı sayılır bir DEĞERE sahiptir. Sahip olmadan paylaşım olmayacağı gibi, paylaşacak birileriniz yoksa maalesef sahipliğin bir değeri bulunmaz.


Paylaşmak Sevgidir, Berekettir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder